sůl diamantová na pečivo 560g Zobrazit větší

Jedlá sůl - Diamantová na pečivo 560g

dotaz k výrobku?

0759

Skladem

64 Kč

Informace o produktu
Recenze
Videa

Gurmánská sůl jemné chuti. Diamantová sůl Cereus je skutečným drahokamem mezi solemi. Ze všech himálajských solí má největší bioenergetickou a bioinformační hodnotu. Díky své hrubosti 1–3mm se nejlépe hodí k posypu domácího pečiva, lze ji ovšem použít také do mlýnku. Pro zachování nejlepších přírodních vlastností naší soli, solte nejlépe před podáváním nebo na konci vaření. Bez chemických příměsí, nepřidáván jód, neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti.

Složení: kamenná sůl v ryze panenské podobě, velikost krystalu 1–3mm
 
Země původu: Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje
 
Min. trvanlivost: při skladování v suchu neomezena

Hmotnost: 560g

Tato diamatová sůl je z vybraných čistých krystalů, což jí zajišťuje nejvyšší bioenergetickou hodnotu. Toto řadí diamantovou sůl Cereus mezi nejvzácnější stolní sole. Pochází z panensky čistého praoceánu a její výjimečná krystalická struktura vznikala po stovky milionů let.

Sůl Cereus je ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli.Tato sůl je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biochemických a biofyzikálních ústavů v Německu.

Obsažené minerální látky a stopové prvky jsou v takové podobě, která je velmi snadno vstřebatelná lidskými buňkami, a to proto že se jedná o sůl v podobě krystalické nikoliv kamenné. Krystaly vznikaly po miliony let obrovským tlakem na sobě ležících hornin a proto jsou minerály a částečky v této soli tak malé a pro buňky v tělesné buňky jednoduše vstřebatelné. (Sůl je koloidální).

Napsat recenzi

Jedlá sůl - Diamantová na pečivo 560g

Jedlá sůl - Diamantová na pečivo 560g

* Povinná pole

Prohlédnuté produkty