sůl růžová na pečivo 560g Zobrazit větší

Jedlá sůl - Růžová na pečivo 560g

dotaz k výrobku?

0757

Skladem

49 Kč

Informace o produktu
Recenze
Videa

Tato sůl je jedinečná pro svůj vyvážený obsah až 84 dobře využitelných přírodních prvků, a proto dodává lidskému tělu potřebné minerální látky a stopové prvky. Díky své hrubosti 1–3mm se nejlépe hodí k posypu domácího pečiva, lze ji ovšem použít také do mlýnku. Pro zachování nejlepších přírodních vlastností naší soli, solte nejlépe před podáváním nebo na konci vaření. Bez chemických příměsí, nepřidáván jód, neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti.

Složení: kamenná sůl v ryze panenské podobě, velikost krystalu 1–3mm

Země původu: Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje

Min. trvanlivost: při skladování v suchu neomezena

Hmotnost: 560g

Sůl Cereus je těžena v jednom z nejstarších přírodních zdrojů na zemi, jižne od Himálaje. Tato sůl je až 540 milionů let stará a jedinečně panensky čistá. Je tradičně ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli. Tato sůl je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biochemických a biofyzikálních ústavů v Německu. Tento přírodní pokrm je bohatý na esenciální minerální látky a stopové prvky v takové podobě, která je velmi snadno vstřebatelná lidskými buňkami, a to proto že se jedná o sůl v podobě krystalické nikoliv kamenné. Krystaly vznikaly po miliony let obrovským tlakem na sobě ležících hornin a proto jsou minerály a částečky v této soli tak malé a pro buňky v tělesné buňky jednoduše vstřebatelné (sůl je koloidální).

Napsat recenzi

Jedlá sůl - Růžová na pečivo 560g

Jedlá sůl - Růžová na pečivo 560g

* Povinná pole

Prohlédnuté produkty