Sůl jedlá
  • Sůl růžová

    Himalájská sůl růžová

    Má specifickou růžovou barvu a to díky vysokému obsahu minerálních látek a stopových prvků (zejména vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové množství jódu a další). Dále je specifická obsahem prvků vzácných zemin. Velmi dobře vyživuje organismus.

  • Sůl diamantová

    Himalájská sůl diamantová

    Obsahuje minimální množství minerálních látek, má jemnější chuť, její krystalová struktura je odlišná od růžové soli. Má specifické informační vlastnosti pro tělní buňky, je energeticky silnější a velmi dobře očišťuje organismus od nahromaděných nežádoucích látek.

  • Sůl černá

    Himálajská sůl černá

    Díky velmi vysokému obsahu síry má tato himalájská sůl charakteristickou vůni a chuť po vajíčkách. Je vhodná zvláště při potížích zažívacího traktu, podporuje funkci slinivky břišní a pomáhá při pálení žáhy. Dále zlepšuje činnost a funkci jater a prospívá při jejich léčbě. Díky nižšímu obsahu sodíku je vhodná také při vysokém krevním tlaku.

  • Bio bylinné a kořeněné...

    Bio bylinné a kořeněné himalájské soli

    Pro výrobu našich bylinných a kořeněných himálajských solí používáme pouze bylinky a koření v bio kvalitě a přírodní růžovou himálajskou sůl Cereus. Naše bio produkce je pravidelně certifikována společností ABcert.

na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 46 položek

Himalájská sůl

Himalájská sůl Cereus je čistě přírodní krystalická sůl. To znamená, že byla pouze vytěžena, usušena na slunci, omyta a šetrně semleta na potřebnou hrubost. Žádné další chemické procesy jako čistění či bělení nebyly aplikovány. Sůl nebyla ani uměle obohacena o další minerální látky, obsahuje pouze ty, které se v ní přirozeně vyskytují. Proto si zachovává svou specifickou strukturu a vlastnosti.

Himalájská sůl Cereus je velmi dobrým zdrojem esenciálních minerálních látek a stopových prvků. Přirozeně obsahuje všech 84 prvků. Z těch je složeno i lidské tělo.

Při jejím pravidelném užívání a díky její přirozené vstřebatelnosti pak vzniká menší potřeba solit. Vylučovací orgány (zejména ledviny) tak nejsou přetěžovány nadbytkem soli, který je potřeba vyloučit. Nehromadí se v těle a nevznikají nežádoucí usazeniny v kloubech (dna, artróza, artritida) či na jiných místech v organismu (ledvinové, žlučové kameny).

Zobrazeno 1 – 12 z 46 položek